Corky style

Älskad och hatad <3

Kategori: Allmänt, bloggen, bloggning, kända bloggare

Idag har varit en riktigt bra dag. Har städat min lägenhet och varit på myrorna och st erikshjälpen. På myrorna hittade jag inget men på st erikshjälpen hittade jag filmerna beck - I guds namn´,Red dragon och sist men inte minst Kissies bok - Hatad och älskad. Har sett filmerna förut men ej läst boken. Kommer sätta tänderna i den i helgen. 

Hallå alla söta läsare!

Kategori: Allmänt, livet, my everyday, ur livet, vardag

Hallå alla läsare!
Idag är det måndag och ny vecka igen, är det inte sjukt hur snabbt veckorna och speciellt helgerna går? Jag tycker det var fredag för bara någon dag sen. Igår gick jag och Ida och såg filmen La La Land och den var väldigt bra. Filmen fick inatt 6 st oscars och det är egentligen inte min sorts film men den var bättre än jag trodde den skulle vara. Skriver en recention senare idag när jag kommit hem från min DV. 

Min vinst - Hela lypsylsfamiljen

Kategori: Allmänt, tävlingar - Vinst

I onsdags var jag med och tävlade på Lypsyls facebooksida och man skulle gissa hur många gram ett lypsyl vägde och de fyra som först gissade rätt skulle vinna hela lypsylsfamiljen. Jag gissade på ett x antal gram och var tredje som gissade rätt och igår kom vinsten. På lypsyls facebooksida vart det en del kommentarer att vi som gissade rätt hade fel svar ändå. Kan man inte glädjas över andras vinster och ta att man förlorade så ska man inte vara med i tävlingar tycker jag. Jag brukar aldrig annars vinna något men nu på sistone så har jag haft en del tur. Innan denna tävling så vann jag  en liten nallebjörn från deichmann som jag gav till Ida <3 
Medlem i Better Bloggers