Corky style

My new dress

Kategori: Allmänt, dagens outfit, dagens stil, mode, my everyday

Bild på min nya klänning :) 
 

A good day. with a twist!

Kategori: Allmänt, bio, bloggen

Where to Begin? 
Åkte som sagt till Uppsala idag för att träffa Ida. Vi började som vanligt med en varsin dryck på wayness. Efter det så gick vi till HM där jag köpte en kedja till min sagan om ringen ringen. När vi skulle till Burger King så började det vräka ner så vi var tvungen att springa in på S:t Per gallerian. Vi gick in en sväng på Glitter där jag fyndade ett nytt skal för endast 25kr. Efter det så gick vi till Burger King och åt. Vi var in en sväng på skivcentrum och han hade letat upp Breaking dawn part 1 i blueray åt mig.  Tror jag kallade honom ängel, ni filmnördar kommer förstå för nu har jag alla filmer i twilight serien i blueray. 
Efter Burger king så bestämde vi oss för att gå på Bio, det blev The Legend of Tarzan. Recention kommer imorgon!  Mindre än tio minuter efter vi kommit till Bion så börjar det ösregna igen. Perfekt bio väder tycker jag. Kan säga att Samuel L Jackson och Alexander skarsgårds var väldigt bra i filmen, mer om filmen imorgon. 
Nu ska jag avsluta dagen med att se på American Pie presents Band camp. Ett bra avslut på en väldigt bra dag
Bild på klänningen får ni imorgon! 

På små rosa moln

Kategori: Allmänt, My food, my everyday, shopping, vardag

Dagen började med att jag tog bussen till Uppsala och träffade Underbara Ida. Vi började som vanligt med en latte på wayness. Rättare sagt så tog jag en latte, Ida drack mojito (stavas det så?). Sen tog vi oss vår vanliga sväng in på Swappis och där hittade jag en Orange klänning och Ett halsband till en gemensam vän till oss. Klänningen kommer ni få se imorgon! 
Efter det så tog vi oss en promenad till Hemmakväll där jag köpte Americas Horror story, den första säsongen. När vi var klar på Hemmakväll så gick vi till Hemköp för att handla lite bas varor. När vi kom ut i friska luften igen så var båda hungriga och vi beslöt oss för att Äta på Ai. Det var ett tags sen vi åt där, det var ett tag sen vi sågs senast.  Maten var som vanligt superb och det var luch så det var bara vi och en till hela resturangen. Sen så ville jag till Skivcentrum för att kolla vad det fanns för filmer och serier där. Till slut så köpte jag första Sherlock Holmes  filmen på blueray. Eftersom min buss hade hållplats precis utanför så sa vi Hejdå. 
Hann inte mer än hem förräns jag fick smset Tack för idag. Saknar dig redan! Har gått på små rosa moln sen dess.   
Medlem i Better Bloggers